Premii importante pentru Hyundai Tucson și Elantra în cadrul “iF Design Award 2016”

Premiul recompensează designul distinctiv și elegant al celor două autovehicule. 

Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională pentru designul modelelor gamei. Noile Tucson și Elantra au câștigat ”iF Design Award 2016”, la categoria ”Produs”, în cadrul clasei ”Automobile / Vehicles / Bikes”.

1

Decernarea premiilor ”iF Design” va avea loc pe data de 26 februarie 2016.
De peste 60 de ani, “iF Design” este recunoscut în toată lumea drept un simbol al excelenței în design. Organizat de “iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompensează cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. Premiile au fost acordate după un proces riguros de selecție. Juriul format din experți internaționali a analizat peste 5.000 de proiecte din 53 de țări.

2

Elementele de stil rafinat a Hyundai Elantra, reflectă filosofia de design a familiei Hyundai Motor.

Câștigătoare a premiului ”iF Design Award 2016”, noua generație Elantra a fost inspirată de filosofia Hyundai ”fluidic sculpture”, având o prezență remarcabilă, prin utilizarea inteligentă a liniilor fluide și impunătoare. Grila hexagonală încadrată de noua formă a farurilor conferă modelului o alură atletică. Noul Elantra a fost lansat în Coreea și America de Nord la sfârșitul anului 2015, urmând a fi disponibil pe piața autohtonă în prima jumătate a lunii februarie.

7

Premiul recunoaște designul distinctiv al noului Tucson, ambasadorul de brand Hyundai.

Echipa Centrului de Design Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, Germania, a creat un exterior impresionant, care îmbină rafinamentul cu versatilitatea. Partea frontală este dominată de grila hexagonală, specifică noii game Hyundai, care, alături de farurile cu tehnologie LED, oferă un aspect distinctiv modelului. Mai mult, ținuta atletică este accentuată de proporțiile dinamice și de liniile elegante. La interior, materialele de calitate, plăcute la atingere, creează o atmosferă confortabilă și primitoare. În plus, compartimentarea inteligentă oferă un raport excelent al dimensiunilor exterioare și interioare.

10

Comandați un test drive la tel 022 800 888 sau pe site-ul Hyundai-motor.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/