Primele informaţii: Când se va lansa noua generaţie Audi Q5 (foto)

Publicaţia germană Auto Bild crede că noua generaţie a crossoverului Audi Q5 va apărea de piaţă în toamna anului 2016. Până la marea premieră a mai rămas un an de zile, iar jurnaliştii au făcut rost de careva informaţii despre model.

Audi-Q5-Illustration-1200x800-e8352c1b1d52ad59

Citând surse din interiorul companiei din Ingolstadt, Audi Q5 de generaţie nouă va creşte în dimensiuni şi în acelaşi timp va avea o greutate mai redusă, comparativ cu ceea ce avem acum pe piaţă. Cei de la Audi promit că masa vehiculului va scădea cu 20%.

Totodată, crossoverul va beneficia de mai multe inovaţii tehnologice. De exemplu, asistenţi electronici ai şoferului care vor parca automobilul sau vor prelua controlul tot-terenului atunci când acesta stă în ambuteiaje, vor fi disponibili în mod standard. Habitaclul, sau mai bine spus planşa de bord, îşi va schimba designul, acolo unde vor apărea câteva ecrane mari şi tactile.

Audi-Q5-Illustration-1200x800-1cad1b0d49a27d4b

Jurnaliştii germani anunţă şi o veste proastă. Gama de motoare nu va fi completată de niciun agregat nou. Propulsorul de bază va rămâne acelaşi benzinar cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri. Pe lângă el, vor mai fi disponibile motoare cu o putere de 190, 245 şi 252 de cai. Linia de diesel-uri va fi reprezentată în prim-plan de cel mai econom motor cu 190 de CP.

După un an de la premiera noului model, ar putea apărea şi o versiune plug-in hybrid cu 252 de CP, dar şi cea mai puternică modificaţie care ar putea primi un V6 bi-turbo de 2.9 litri volum.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/