Recomandăm! Înainte să te porneşti la drum prin Moldova, utilizează acest instrument

Autorităţile de la Chişinău s-au gândit să pună la dispoziţia tuturor şoferilor un instrument util, atât în perioada rece a anului, cât şi în alte anotimpuri. Este vorba despre un portal informativ al Administraţiei de Stat a Drumurilor, care redă prin peste 40 de camere de supraveghere amplasate în mare parte la staţiile PECO, situaţia de pe carosabil.

snowy-road-trees-winter-nature-1920x1080

Acum, în perioada sărbătorilor, dacă aveţi de gând să plecaţi în satul de baştină, la rude sau la părinţi, puteţi urmări preventiv dacă traseul pe care vă veţi deplasa este curăţit de zăpadă ori dacă există vreun impediment.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să accesaţi site-ul asd.md şi să selectaţi secţiunea din partea stânga-jos „Camere video”. Odată ce aţi apăsat pe link vi se va deschide o hartă interactivă a Republicii Moldova cu simboluri care arată amplasarea camerelor de supraveghere.

123

În continuare, alegeţi locaţia necesară şi puteţi vedea situaţia în imagini de tip captură-video. Potrivit calculelor, imaginile sunt reînnoite o dată la jumătate de oră (nu este în timp real, dar cât de cât).

Articole relaționate

4 Responses

 1. VANGOG spune:

  APASA PE CAMERA DIN CAHUL. FUUU

 1. 01.06.2016

  […] Vezi şi: Recomandăm! Înainte să te porneşti la drum prin Moldova, utilizează acest instrument […]

 2. 05.08.2016

  […] Vezi şi un alt instrument analogic: Recomandăm! Înainte să te porneşti la drum prin Moldova, utilizează acest instrument […]

 3. 13.10.2016

  […] Vezi şi: Recomandăm! Înainte să te porneşti la drum prin Moldova, utilizează acest instrument […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.