Reduceri la carburanţi în reţeaua LUKOIL Moldova, cu până la 1 leu şi 48 de bani!

În acest weekend frumos, LUKOIL Moldova pune la dispoziţia proprietarilor de autovehicule carburanţi la preţuri reduse. Oferta este valabilă în toată reţeaua de staţii PECO a companiei, până la sfârşitul zilei de duminică.

Astfel, pentru proprietarii de maşini care consumă benzină se oferă carburant mai ieftin cu 50 de bani, indiferent de tip sau cifră octanică.

De asemenea, motorina va fi mai ieftină cu 30 de bani. Preţul pentru un litru de GPL la fel va coborî la fel cu 30 de bani.


LUKOIL Moldova mai anunţă că va oferi reduceri mai mari la carburanţii pe care îi comercializează anume în ziua de duminică, 13 mai, şi doar într-un număr limitat de staţii PECO din Chişinău. Două astfel de staţii se află în sectorul Buiucani al capitalei, pe strada Alba Iulia şi Liviu Deleanu.

Acolo, benzina Premium-95 va fi mai ieftină cu 1 leu şi 48 de bani decât ultimul tarif plafon anunţat de ANRE. Motorina Euro 5 va avea un preţ redus cu 1 leu şi 47 de bani. Reducerea pentru gazul petrolier lichefiat de asemenea va depăşi un leu!

Nu ezitaţi deci ca în următoarele ore să vă alimentaţi automobilul cu carburanţi de calitate la preţuri mai accesibile!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/