Replicile a două modele clasice Shelby Mustang sunt disponibile la comandă cu motoare mai mici (foto)

Atelierul american Classic Recreations, care deţine o licenţă de la Ford care îi permite producţia replicilor modelelor clasice Mustang, le-a propus potenţialilor clienţi două automobile unice. Este vorba despre coupeurile care au făcut istorie: 1966 GT350CR Shelby Mustang şi 1968 GT500CR Shelby Mustang.

De regulă, potrivit tradiţiei, sub capotă ar trebui instalate motoare V8 cu un volum imens, însă specialiştii au decis să opteze pentru propulsoare cu patru şi şase cilindri EcoBoost.

Classic-shelby-1

Versiunea cu patru cilindri va fi destinată pieţei chineze, acolo unde taxele pentru maşinile importate, care au un volum impunător al motorului, sunt extrem de mari. Iar americanii ar trebui să atragă atenţia în primul rând la versiunea GT500CR. De ce? Vedeţi mai jos.

Classic-shelby-2

Pentru ambele automobile, clienţii pot opta pentru un agregat V6 EcoBoost, cu un volum de 3.5 litri şi două turbocompresoare, care generează 370 CP şi 569 Nm, sau un motor turbo de 2.0 litri, preluat de la Focus ST, setat să ofere 304 CP şi 488 Nm.

Autorii proiectului dau asigurări că senzaţia de a conduce un automobil clasic nu se pierde şi că aceste vehicule îi vor satisface total pe cei din spatele volanului. Acestea au suspensii modificate, iar greutatea totală este mai mică decât la modelele vechi cu motor V8.

Într-un ultim caz, dacă pentru client este importantă puterea motorului, specialiştii sunt gata să schimbe turbocompresoarele şi să mărească performanţele agregatului de 3.5 litri până la puţin peste 600 de CP.

timthumb (1)

timthumb (2)

timthumb (3)

timthumb (4)

timthumb (5)

timthumb (6)

timthumb (8)

timthumb

timthumb (9)

timthumb (10)

timthumb (11)

timthumb (12)

timthumb (13)

timthumb (14)

timthumb (15)

timthumb (16)

timthumb (17)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/