Reportajul special cu singurul Audi RS 6 Performance Sedan ne-a adus un record de vizualizări pe YouTube

Vă mai amintiţi de reportajul special – interviu, realizat cu proprietarul singurului Audi RS 6 Performance Sedan? Dacă da, să ştiţi că acesta a devenit noul deţinător al recordului de cel mai vizionat material video dedicat unui automobil de pe canalul nostru de Youtube, de la crearea AutoBlog.MD!

Dacă nu vă amintiţi sau aţi evitat momentul publicării acestuia, aveţi ocazia să îl revedeţi în cele ce urmează 🙂

Câteva cifre ne arată că la nici trei luni de la data publicării, filmuleţul cu această maşină a impresionat peste 200.000 de oameni care l-au vizualizat! De asemenea, acesta a fost apreciat de peste 4.300 de oameni şi a fost comentat de alţi 450.

Pe scurt vă amintim că acesta este un automobil sport care nu a fost făcut niciodată de producător, însă s-a reuşit omologarea sa oficială deoarece proprietarul a făcut mai mult decât un simplu swap de componente de pe un Audi RS 6 Avant Performance original.

Vezi mai multe detalii şi imagini aici: (video) Reportaj special! Singurul Audi RS 6 Performance Sedan se prezintă exclusiv pe AutoBlog.MD

Ţinem să vă mulţumim vouă tuturor în primul rând pentru acest succes şi pentru că apreciaţi ceea ce facem. Nu ezitaţi să mai vizitaţi canalul nostru de YouTube, să vizualizaţi materiale pe care poate încă nu le-aţi văzut şi să le împărtăşiţi prietenilor, dar şi să participaţi activ în comentarii alături de alte câteva sute de persoane care o fac activ, creând astfel o platformă de comunicare şi de exprimare a părerilor.

După cum am mai menţionat, nu uitaţi să vă abonaţi la canal! Dacă nu aţi făcut-o încă, click direct pe banner-ul de mai jos şi ulterior apăsaţi un clopoţel pentru activarea notificărilor despre orice material video nou care este apare. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/