S-a aflat ce vor avea sub capotă noile Audi RS4 Avant, RS5 Coupe şi RS5 Sportback

Compania Audi a făcut o prezentare pentru dealerii săi oficiali, acolo unde a dezvăluit caracteristicile tehnice a trei maşini sport care urmează să apară în gamă. Este vorba despre RS4 Avant, coupeul RS5 şi RS5 Sportback.

Informaţiile au fost furnizate pentru Motor1 de unul dintre cititorii săi.

Toate cele trei modele noi Audi RS vor fi dotate cu propulsoare turbo V6 de 2.9 litri, agregat care a debutat în premieră pe noua generaţie Porsche Panamera 4S.

Însă, dacă pe gran turismo-ul celor de la Porsche propulsorul dezvoltă 440 CP şi 550 Nm, Audi îl va schimba după propriul gust – 450 CP şi 600 Nm de cuplu.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Audi A5 şi S5

Cu astfel de „muşchi”, RS4 şi RS5 vor putea accelera până la 100 de km/h în mai puţin de patru secunde, iar viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h. Totuşi, pentru o plată adăugătoare, limitatorul va putea fi mutat la 280 km/h.

Vezi şi: (foto) Audi a anunţat preţurile de start pentru modelele S4 Sedan şi S4 Avant

Producţia lui Audi RS4 Avant va începe în luna decembrie a acestui an, iar a coupeului RS5 în iunie. La evenimentul Audi de asemenea s-a menţionat că modelul cu două uşi este deja gata de lansare, în timp ce break-ul se află într-un proces final de teste.

Când va fi lansat Aud RS5 Sportback încă nu se ştie.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Audi A5 Sportback şi S5 Sportback

Articole relaționate

1 Response

  1. 07.02.2017

    […] Vezi şi: S-a aflat ce vor avea sub capotă noile Audi RS4 Avant, RS5 Coupe şi RS5 Sportback […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.