Singura persoană din Marea Britanie care poate conduce fără permis a renunţat să mai facă asta în public

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost de acord să nu mai conducă de sine stătător vehicule pe drumurile publice, informează presa britanică. Monarhul a ascultat de recomandările propriului serviciu de securitate, care, de astăzi înainte va pune la dispoziţie un şofer personal.

Totuşi, regina va putea să conducă maşini în continuare, însă doar în zona proprietăților familiei regale.

FOTO: hellomagazine.com

Ideea de a abandona condusul i-a venit după recentul accident în care a fost implicat soţul său în vârstă de 97 de ani, care nu purtase la moment centura de siguranţă cuplată. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă prinţul Philip a primit un avertisment din partea poliţiei şi după incident a fost de acord să prevedea benevol permisul de conducere.

Regina, în vârstă de 92 de ani, a reușit în cariera sa de şofer, care a început de la vârsta de 19 ani, să călătorească la volanul mai multor automobile prestigioase, inclusiv de marcă Jaguar sau Land Rover. Este de remarcat faptul că Elisabeta a II-a este singura persoană din Marea Britanie care poate conduce o mașină fără a avea un permis de conducere.

După cum mai scriu colegii noştri din Marea Britanie, regina s-a remarcat mereu prin stilul său de conducere “periculos”. Aceasta l-a şocat odată pe prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, ţară în care până nu demult era interzis femeilor să conducă, prin faptul că, la o vârstă înaintată, rula cu viteză. Speriat, oficialul arab a rugat-o să încetinească şi să urmărească atent drumul pe care merge.

Vezi şi: (foto) Apariţie rară în trafic. Vezi ce maşină a condus cel mai recent regina Marii Britanii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/