Skoda confirmă. În 2016 va prezenta un SUV cu șapte locuri

Skoda își dorește și ea o bucată din tortul pe care îl împart între ei constructorii ce au în gamă SUV-uri de talie mare, iar astfel a anunțat că în anul ce urmează va lansa un vehicul de teren, mai mare ca Yeti, ce va putea adăposti la bord până la șapte pasageri.

Skoda SUV

Cel mai probabil vom vedea noul model la Salonul auto de la Paris ce va avea loc în septembrie 2016, ceea ce înseamnă că primele mașini vor ajunge în showroom-uri la sfârșitul anului viitor, sau poate chiar la început de 2017. Mașina va avea la bază platforma MQB dezvoltată de Volkswagen, iar cât privește unitățile de propulsie acestea vor fi pe benzină sau diesel și vor transfera cuplul pe puntea față sau pe toate cele patru roți cu ajutorul unei cutii manuale și a unui DSG.

Cât privește modelele cu care va concura cel mai mult pe piață SUV-ul celor de la Skoda, acestea vor fi Hyundai Santa Fe, KIA Sorento, Toyota Highlander sau Mazda CX-9, ultima doar cu condiția că va fi disponibilă în Europa.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/