Skoda dă startul și câștigă: Vânzările din luna decembrie au crescut cu 296%

Articol de: Skoda Moldova

Skoda a avut un an deosebit de fructuos. Acesta este reprezentat de recordul în vânzări la nivel mondial, premiera noului SUV și restilizările promițătoare. Cehii au deschis la sigur șampania în ajunul anului nou plini de entuziasm. Conducătorii auto moldoveni au întâmpinat la fel de bucuroși anul 2017.

Încă 166 de automobile Skoda au fost expediate noilor proprietari în luna decembrie 2016. Această lună a atins recordul în întreaga istorie a brandului din Moldova. Cehii au efectuat un salt care nu va putea fi repetat „acasă”: timp de o lună, vânzările au crescut cu 296%! Nici brandul franco-român low-cost nu a putut să-și păstreze laurii victoriei. Skoda a ocupat locul întâi în vânzările din luna decembrie și locul doi în anul 2016.

În ultima lună a anului care a trecut a avut loc un salt aproape triplu al modelelor de bază ale Skoda. Campioana lunii decembrie este Skoda Rapid. Garajele conducătorilor auto moldoveni adăpostesc deja 71 liftback-uri încăpătoare. Pentru comparație – cu o lună înainte s-au vândut doar 18 unități.

După aceasta urmează vecina sa din clasa C- Octavia. Se preconizează o restilizare, dar, deocamdată, modelul clasic are succes în vânzări: în luna decembrie acesta a bucurat încă 39 de fani auto.

Se pare că automobiliştii și-au schimbat puțin gusturile în agitația din ajunul sărbătorilor. Automobilele compacte, nefiind tradițional cele mai solicitate în Moldova, se pare să fi renăscut. Micuța Skoda Fabia a trecut la noii săi stăpâni de trei ori mai rapid decât înainte. În luna decembrie s-au vândut 28 de automobile compacte!

Skoda Superb își menține încă statutul de lider în clasa D: 26 automobile au fost vândute noilor proprietari, aproape de două ori mai mult decât în luna noiembrie.

Conform totalurilor pentru anul 2016, Skoda a ocupat locul doi în vânzări și a acaparat o bună parte din piață— 15,5% din toate automobilele noi vândute în Moldova. Comparativ cu anul 2015, creșterea a constituit 40,4%!

Evident, cehii au găsit cheia de la inimile conducătorilor auto moldoveni. Aceasta s-a datorat în mare măsură salonului înnoit. Showroom-ul de pe str. Calea Orheiului 111/6 acum găzduiește tot ce este necesar pentru a efectua cu plăcere alegerea automobilului Dvs.: configurator de detalii 3D, acces la internet pentru a nu vă întrerupe din procesul de lucru și chiar un spațiu amenajat pentru copii.

Standardele corporative noi își prezintă rezultatele. Ar fi interesant să ne imaginăm ce rezultate se vor obține în 2017, când în Moldova va ajunge crossover-ul Skoda Kodiaq.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/