Skoda va prezenta la Geneva viitoarea filosofie de design a mărcii

Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul Vision S. Potrivit surselor din interiorul companiei care au fost citate de cei de la Carscoops, noul model va etala o nouă etapă de dezvoltare pentru actuala filosofie de design a mărcii.

1

În trecut, Skoda a mai prezentat asemenea modele conceptuale ce ne sugerau evoluția filosofiei de design a mărcii. Spre exemplu, în anul 2011 la Salonul Auto de la Geneva a debutat Vision D, iar trei ani mai târziu, în cadrul aceluiași eveniment a fost prezentat conceptul VisionC.

Ultimul dintre acestea era poziționat de către constructorul ceh drept un coupe cu cinci uși  care ar urma să debuteze cca model de serie în anul 2016 și își va ocupa locul în gama de modele Skoda între Octavia și Superb. De altfel, mai multe elemenete de design ce au fost prezentate pe VisionC, le-am văzut mai târziu pe versiunea de serie Skoda Superb.

2

Skoda are și alte noutăți pentru acest an. Spre exemplu la Salonul Auto de la Paris, Skoda va prezenta varianta de serie a modelului Kodiak, care peste o lună va fi arătat la Geneva sub forma unui concept. Modelul va folosi platforma lui Volkswagen Tiguan, va avea o lungime de 4.75 metri  și va fi pus în mișcare de o gamă de motoare pe benzină și turbo diesel. Ceva mai târziu va debuta și ov ersiune hibridă ce va putea fi încărcată de la priza de casă.

3

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/