in ,

Ştiai asta? În câte ore s-au vândut cele 100 de exemplare Hyundai i30 N First Edition

Hyundai anunţă că a vândut toate cele 100 de exemplare Hyundai i30 N First Edition, disponibile exclusiv prin Hyundai Germania. Rezervările au fost deschise la 17 iulie 2017, iar pentru ca toate maşinile să-şi găsească câte un proprietar au fost nevoie de doar 48 de ore.

Pe lângă acest prim hot-hatch dezvoltat de Hyundai, cei 100 de automobilişti împliniţi vor acea ocazia să treacă nişte cursuri din cadrul unei şcoli de pilotaj, organizată pe circuitul german Nurburgring. Tot acolo se vor întâlni cu şeful subdiviziunii N-Performance, ex-manager la BMW M, Albert Biermann.

Amintim că modelul sport Hyundai i30 N a debutat la mijlocul lunii iulie a acestui an. Maşina este echipată cu un motor turbo care poate produce 250 sau 275 de CP. Cutia de viteze poate fi doar manuală cu şase trepe.

Cu cel mai puternic agregat accelerează de la 0-100 de km/h în 6.1 secunde, iar viteza maximă este egală cu 250 de km/h.

Nu s-a menţionat ce propulsor ascunde sub capotă Hyundai i30 N First Edition, însă o maşină s-a vândut în schimbul a 30.900 de euro.

Toate detaliile despre această maşină le poţi afla aici: (foto/video) Premieră mondială: Hyundai i30 N – hatchback sport cu 275 de CP

What do you think?