SUA: Un grup de minori au furat 200.000 de dolari. Unul dintre ei i-a cumpărat mamei sale un Hellcat

Un grup de minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani au decis să-şi facă primii bani “de buzunar” printr-o infracţiune. Aceştia au furat dintr-o locuinţă din statul american Florida un Porsche şi 200.000 de dolari!

După cum scrie Miami Herald, unul dintre hoţi i-a cumpărat mamei sale un Dodge Challenger SRT Hellcat!

Vezi şi: (video) Doi hoţi au furat un Dodge Charger Hellcat dintr-un salon auto. Iată cum au acţionat

Se povesteşte că cei şase adolescenţi au ajuns în cartierul de lux cu un Hyundai Santa Fe furat. Aceştia au intrat în casa în care nu era nimeni, intrând prin uşa din spate care nu a fost încuiată.

Intrând înăuntru aceştia au găsit un mic safeu cu bani cash, bijuterii, acte şi cheile unui Porsche Cayman produs în 2014.

Vezi şi: Cel mai neghiob hoţ de maşini? Iată cum s-a dat de gol după ce a furat un Ferrari

Unul dintre hoţi, Jeremiah Laplace în vârstă de 15 ani, şi-a cumpărat din banii “câştigaţi” un Mercedes-Benz C300. Acesta a mai achiziţionat un Challenger SRT Hellcat (preţ de start în SUA 64.200 de dolari), cel mai probabil prin canale neoficiale, care urma să-i fie dăruit mamei sale. Minorul a mai povestit poliţiei că acesta şi-a mai cumpărat alte bijuterii din aur şi un set de dinţi din aur.

Porsche-ul furat a fost găsit peste câteva zile, fiind abandonat şi cu cheile înăuntru. În prezent toţi cei şase tineri sunt reţinuţi.

Vezi şi: (video) Câţiva tineri au furat patru modele Dodge cu 717 CP fiecare şi au distrus trei dintre ele

Michael Bush, 14 ani
Jeremiah Laplace, 15 ani
Joshua Sargeant, 14 ani
Rural Scott, 15 ani
Shomari Smith, 14 ani
Walter Walker, 16 ani

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/