Sunteți în căutarea unei mașini? Apelați la iMotor – consultanță și vânzări auto de la profesioniști

Alegerea unei mașini niciodată nu a fost atât de ușoară. Indiferent de mașina pe care o doriți, nouă sau rulată, la iMotor veți găsi cele mai bune oferte pentru că adevărații profesioniști sunt anume aici.

iMotor a fost fondat de către Constantin Mihalachi, editorul șef AutoBlog.MD și Veaceslav Gheorghiev, unul dintre cei mai buni vânzători de automobile din Moldova, care de-a lungul anilor a fost în fruntea unuia dintre cele mai populare brand-uri auto din Moldova.

Ce este iMotor? 

iMotor nu este o simplă parcare de vânzări auto, ci o platformă care are menirea de a vă ajuta să vă găsiți mașina potrivită. Și aici vorbim atât despre automobile noi, cât și despre mașini second hand din Moldova sau importate din Europa.

Bineînțeles, prin intermediul iMotor se poate schimba mașina rulată (trade-in) pe una nouă. În acest sens la iMotor deja avem în stoc zeci de automobile noi.

Obținerea unei finanțări de la companiile de leasing din Moldova nu va fi o problemă. Nu va trebui să depuneți mult efort pentru asta, pentru că în tot procesul veți fi asistat de către un consultant iMotor care va avea grijă ca procedura de procurare a unei mașini să fie plăcută și rapidă.

La iMotor dorințele fiecărui client sunt ascultate cu atenție astfel încât într-un final fiecare persoană care va apela la noi să plece acasă cu mașina visurilor sale!

Nu ne oprim însă doar la vânzări de automobile, din moment ce la iMotor puteți procura anvelope de iarnă sau de vară coreene marca Roadstone, iar în plus prin intermediul nostru puteți beneficia de cele mai bune condiții la asigurarea automobilelor.

Pentru mai multe detalii despre serviciile iMotor ne puteți găsi la sediul nostru de pe strada Calea Orheiului 125/1 (puțin mai jos de piața auto VAZ) sau la numărul de telefon

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/