Test Drive: Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTI bi-turbo

Fiind unul dintre cele mai importante modele pentru Opel în Europa, noua generație Astra era obligată să fie foarte competitivă pe o piață atacată agresiv de Renault Megane sau VW Golf. Partea bună este că odată cu cea dea cincea generație Astra, cei de la Opel au reușit să facă nu doar un vehicul bun, dar pe cea mai bună mașină a acestui an din Europa.

AutoBlog.MD a mers cu ceva timp în urmă la Budapesta pentru a testa noua generație Astra Sports Tourer în versiune cu motor 1.6 CDTI bi-turbo ce produce tocmai 160 de cai putere. Să vedem ce impresii va produce noul model!

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

Acum că am ajuns la finalul acestui test drive, vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurarea a unui Opel Astra Sports Tourer. În țara noastră, acest model are un preț de start de 12.900 euro, în timp ce prețul versiunii cu motor bi-turbo diesel de 160 cai putere începe de la 16.500 euro.

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomdăm programul de finanțare oferit de Raiffeisen Leasing cu doar 6.7% dobândă anual. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 6.600 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiți câte 442 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 694 de lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 743 de euro în primul an.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/