(foto) Toyota dă undă verde pentru producţia modelului C-HR. Vom vedea la Geneva primul exemplar

Toyota confirmă că prototipul C-HR va fi produs în serie. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat emis de companie, care afirmă că primul exemplar îl vom vedea la Salonul Auto de la Geneva. Totodată, în oraşul elveţial, gigantul nipon va dezvălui planurile sale pentru anii 2016-2017.

1_01

Crossoverul subcompact va fi construit la uzina Toyota Motor Manufacturing din Turcia, acolo unde sunt produse modelele Corolla şi Verso. Împreună cu noul model, numărul maşinilor construite anual vor de până la 280.000 de unităţi.

“Sunt foarte bucuros să anunţ că modelul va face o adevărată expansiune pe piaţa din Europa. Vom intra în segmentul C al crossoverelor cu un produs extraordinar, care va fi disponibil din start cu un sistem de propulsie hibrid”, a spus Dr Johan van Zyl, CEO Toyota Europa.

1_11

Toyota urmează a mai investi în TMMT circa 350 de milioane de euro pentru a dezvolta liniile de producţie.

1_02

După cum v-am anunţat mai sus, modelul C-HR va debuta în luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Deocamdată se cunoaște că la bază stă arhitectura TNGA. Acesta va fi al optulea model Toyota care va fi produs în Europa, pe lângă Avensis, Auris, Yaris, AYGO, Camry, Corolla și Verso.

1_03 1_04 1_05 1_06 1_07 1_09 1_08 1_10

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/