Toyota Land Cruiser 200 Special Edition, la preţ special în Moldova!

Articol de: Toyota Moldova

Ofertă specială anunţată de Toyota Moldova pentru cel mai mare off-roader din gamă – Land Cruiser 200. Este vorba despre o ediție specială numită Special Edition sau pe scurt SE, care vine cu un set predefinit de echipamente și elemente distinctive. Toate la un preţ promoțional!

Toate exemplarele Land Cruiser 200 SE sunt echipate cu motorul diesel V8 de 4.5 litri care dezvoltă 249 CP şi 650 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu şase trepte.

Un Land Cruiser 200 SE mai dispune o suspensie adaptivă cu gardă la sol ajustabilă, care-şi poate ajusta fermitatea reacţiilor, pentru un comportament mai rafinat pe asfalt, dar la fel de neînfricat în off-road. Sunt incluse standard şi toate sistemele de siguranţă din pachetul Toyota Safety Sense.

Nu lipsesc nici elemente vizuale distinctive, precum grila frontală cromată, cu inserţii negre, blocurile optice cu fundal întunecat, barele de pavilion de culoare neagră, scutul metalic de protecţie a barei spate, precum şi oglinzile exterioare cu inserţii speciale. De asemenea, barele de protecţie au primit un kit suplimentar de design.

În habitaclu, tonul este dat de tapiţeria cu piele perforată, cu striaţii în formă de romburi. Sunt disponibile două culori ale tapiţeriei – neagă şi maro.

Exemplarele ediţiei speciale sunt disponibile într-un număr limitat, astfel încât, dacă un asemenea off-roader aventurier vă provoacă dorinţa de a ajunge în cele mai puţin explorate locuri ale planetei, aţi face bine să vă grăbiţi şi să daţi întâi fuga în showroom-ul celor de la Toyota din Chişinău sau cel puţin să sunaţi la 022-791-477 pentru mai multe detalii.

Nu de alta, dar asemenea maşini sunt… veşnice. Şi pot ajunge cu siguranţă oriunde.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/