Toyota s-a apucat să facă la comandă o maşină exclusivă pentru proaspătul împărat al Japoniei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Vezi cum arată:


Toyota va construi o versiune unică a modelului Century pentru noul împărat al Japoniei, Naruhito. Va fi o mașină decapotabilă, făcută într-un singur exemplar și pe baza unei comenzi individuale!

Se aşteaptă că apariţia-i în public va avea loc în cadrul aşa-zisei Parade de Încoronare ce se va desfăşura în această toamnă în Japonia.

Decapotabila imperială va fi construită pe baza sedanului actual Toyota Century din a treia generaţie. Modelul a debutat în 2017 și este echipat cu o unitate de propulsie hibridă de la noul Lexus LS 600h. Puterea totală se ridică la 431 de cai putere.

Potrivit informaţiilor pe care le deţin jurnaliştii de la The Wall Street Journal, automobilul one-off va avea patru locuri de dimensiuni complete pentru pasageri, la fel ca într-un sedan. Pentru finisarea scaunelor se va utiliza 100% lână naturală, însă la cererea clientului aceasta poate fi înlocuită cu piele.

Pentru pasagerii de pe locurile din spate se va mai oferi printre altele nişte suporturi pentru picioare (doar pentru pasagerul din stânga), scaune reglabile electric (cu încălzire şi masaj), măsuţe, un panou de control dedicat al comenzilor pentru scaune şi pentru climatizare, un sistem multimedia individual sau un sistem audio cu 20 de difuzoare.

Amintim că Toyota Century este mașina oficială a casei imperiale din Japonia. În 2006, compania a construit o versiune specială Century Royal pentru fostul suveran. Toate cele patru exemplare ale mașinii au primit praguri din granit, o tapițerie a plafonului cu “hârtie de orez” și un habitaclu cu finisaj de lână.

Vezi şi: (video) Noul împărat al Japoniei a fost văzut deplasându-se într-o Toyota unică

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/