Tronsoane de pe str. Bănulescu-Bodoni şi Alexei Mateevici se închid în weekend. O rută de troleibuz se anulează

Primăria municipiului Chişinău anunţă că în perioada 19 noiembrie 2016 (ora 5:00) – 21 noiembrie 2016 (ora 5:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

strada-bodoni

Mai exact, nu se va putea circula în perimetrul străzilor Columna şi 31 august 1989, acolo unde vor avea loc lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.

De asemenea, în zilele de sâmbătă şi duminică, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri.

Pe acest segment alţi muncitori vor fi antrenaţi în lucrări de curăţare şi defrişare a arborilor.

În context, pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Troleibuze

Ruta de troleibuz nr. 3 – se anulează;

Rutele de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 – se scurtează până la bd. Renaşterii Naţionale (Circ); 

Rutele de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează.

Ruta de troleibuz nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe str. Ciuflea, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

Traseul rutelor nr. 5 și nr. 8 se scurtează până la Universitatea de Medicină și Farmacie, după cum urmează – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, București, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;

  • Autobuze

Ruta de autobuz nr. 11 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

  • Microbuze

Rutele nr. 127 şi nr. 129 – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 124 – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 116 – de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 138 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Retur – de str. Vasile Alecsandri pe str. Pan Halippa, str. Alexe Mateevici, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Articole relaționate

1 Response

  1. 11.12.2016

    […] Află cum s-a modificat circulaţia transportului public, pe AutoBlog.MD […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.