Tunerii de peste ocean vor transforma coupeul BMW M4 într-un supercar cu 720 de CP (foto)

Atelierul de tuning din oraşul american Detroit, Hoffy Automobiles, a anunţat un program de modificări pentru coupeul BMW M4. Automobilul va fi făcut în stilul bolizilor care participă la curse din categoria FIA GT3, iar puterea motorului va fi mărită de la 431 la 720 de cai.

mamba-gt3-concept-00001

Prototipul, numit Mamba GT3 Street Concept, va fi dotat cu acelaşi propulsor de trei litri pe care îl foloseşte BMW M4, însă cu un şir de modificări. Alte detalii, înafară de faptul că va fi resetată unitatea de control electronic al motorului, deocamdată nu au fost oferite.

mamba-gt3-concept-00002

Supercarul va putea accelera de la 0-96 km/h timp de 3.1 secunde, iar viteza maximă va constitui aproximativ 340 km/h. Pentru comparaţie, un BMW M4 stoc, poate accelera timp de 3.9 secunde până la 100 de km/h (4.1 secunde, dacă este folosită cutia de viteze manuală), iar viteza maximă este limitată la 250 de km/h.

mamba-gt3-concept-00003

Coupeul va primi un kit exterior aerodinamic cu forme agresive, făcut din materiale compozite ale firmei Casborn Styling Studio. În habitaclu vor fi instalate scaune şi un volan sport, alături de o manetă care schimbă treptele cutiei de viteze, toate acoperite cu Alcantara.

mamba-gt3-concept-00004

Mai mult, viitorii clienţi se vor bucura de un head-up display, făcut în stilul celor care se pot găsi pe ecranele unui avion de vânătoare, şi de prezenţa unui sistem audio cu o putere de 600 de waţi.

Proiectul Mamba GT3 Street Concept se află în ultima fază de dezvoltare. Premiera automobilului de serie va avea loc în luna februarie a anului 2016.

mamba-gt3-concept-00005

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/