Un Koenigsegg unic, folosit la teste şi care a stabilit numeroase recorduri, scos la vânzare

Un hipercar unic modificat pentru circuite, de model Koenigsegg One:1, a fost scos la vânzare de către compania producătoare. Automobilul, care a stabilit recorduri pe circuitele Spa şi Suzuka, dar şi cel mai bun timp de acceleraţie “0-300-0”, are un preţ de 6.000.000 de dolari. Asta chiar dacă preţul minim pentru versiunea obişnuită începe de la 2.850.000 de dolari.

Spre surprinderea multora, maşina de circuit este mai grea cu 50 de kilograme decât cea obişnuită – 1.430 de kilograme. Maşina este dotată cu o cuşcă de protecţie, amortizoare active, câteva elemente aerodinamice controlate electronic, o turbină cu geometrie variabilă, dar şi alte detalii din titan confecţionate la imprimanta 3D.

Puterea motorului cu un volum de cinci litri este egală cu 1.400 de cai, cu 59 mai mulţi decât are versiunea obişnuită. Propulsorul este cuplat la o transmisie robotizată cu şapte trepte. Acceleraţia de la 0-100 km/h durează 2.5 secunde în cazul modificaţiei omologate pentru circulaţia pe drumurile publice, iar cea de circuit timp de 3.2 secunde.

Hipercarul care se vinde are numărul şasiului 7106 şi numărul de uzină 00. Doi de zero înseamnă că automobilul este primul model creat din ediţia limitată. În total au fost construite 6 unităţi One:1.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/