Un nou an, o nouă taxă. Cât a ajuns să coste un simplu permis de conducere obţinut ilegal

Un tânăr din Chişinău a fost reţinut cu puţin timp în urmă de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influenţă. Acesta ar fi cerut de la o femeie 1.900 de euro (36.700 de lei) ca să o ajute să obţină permisul de conducere pentru categoria B!

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi primit banii în câteva tranşe, după ce a susţinut că ar avea influenţă asupra membrilor comisiei de examene din cadrul Secţiei Înmatricularea Mijloacelor de Transport şi Calificare a Conducătorilor Auto mun. Chişinău a IP “Agenţia Servicii Publice”.

Acesta i-ar fi dat asigurări denunțătoarei că ar putea să-i determine pe cei din comisie să o ajute la susţinerea probelor teoretice şi practice.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în temeiul art. 326 Cod Penal – traficul de influenţă.

Vezi şi: (video) Un candidat la examenul teoretic pentru obținerea permisului, respins pentru a cincea oară. A fost impus să se dezbrace

Astăzi, persoana a fost prinsă în flagrant în momentul primirii ultimei tranșe de 600 de euro din suma pretinsă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Procuratura anticorupţie conduce urmărirea penală şi precizează că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Vezi preţurile din 2018 a unui permis de conducere:

Actual în Moldova. Cât poate ajunge să coste un permis de conducere pe piaţa neagră

Cum să faci minim 300000 de euro în Moldova în câteva luni? Eliberezi ilegal peste 600 de permise de conducere

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/