Util șoferilor! Acestea sunt companiile de asigurări din Moldova cu cele mai multe plângeri

Fie că este vorba despre polița obligatorie de asigurare auto sau de asigurarea CASCO, mii de proprietari de automobile din Moldova au grijă să își asigure anual mașina. Din păcate nu toți dintre ei au parte de o experiență plăcută atunci când ajung să-și recupereze daunele în urma unor accidente rutiere ce au avut loc.

Traffic accident - one driver on the mobile phone, second expressing anger
sursa foto:  autocityfredericton.ca

Cei care cunosc și își doresc să-și apere drepturile merg la Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) pentru a depune o plângere împotriva companiei de asigurări. Astfel, în baza numărului de plângeri depuse, noi am organizat un top al companiilor cu cele mai multe petiții depuse din partea clienților. Însă aici trebuie să atragem atenția că nu de fiecare dată clienții sunt corecți, motiv pentru care o parte din aceste plângeri pot fi neîntemeiate. Însă în acest mod vom ști aproximativ care dintre companiile de asigurare din Moldova sunt cele mai bune și care dintre ele ar trebui evitate.

 

asito

Cele mai puține plângeri au fost înregistrate de companiile  TRANSELIT, KLASSIKA Asigurări și AUTO-SIGURANȚA, ALLIANCE Insurance Group, DONARIS Vienna Insurance Group, ACORD-GRUP și GALAS.

Există companii care au lucrat impecabil și nu s-au ales cu nici o plângere din partea clienților. Acestea sunt GRAWE CARAT Asigurari, MOLDOVA-ASTROVAZ și SIGUR-ASIGUR.

Menționăm că la baza acestui articol stau informațiile înregistrate de CNPF în perioada ianuarie 2015 – septembrie 2015.

Dacă este să ne referim doar la asigurările auto, atunci din petițiile depuse la CNPF 481 plângeri au fost înregistrate penru clasa asigurărilor obligatorii auto, 28 de plângeri țin de clasa asigurărilor CASCO, iar 111 plângeri au fost depuse în baza contractelor de asigurare a vieții.

sursa: xprimm.md 

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/