Vămuirea cu reducere de 70%. Iată câte maşini au fost înregistrate în 20 de zile

Se pare că oferta propusă de autorităţi, pentru a vămui automobilele cu numere străine cu o reducere de 70%, este pe placul şoferilor.

Potrivit bizlaw.md, care face referire la informaţiile furnizate de Serviciul Vamal, de la 1 ianuarie 2017 şi până în prezent circa 3.000 de maşini au fost introduse în ţară.

FOTO: tvrnews.ro

Potrivit cifrelor, cele mai multe autoturisme, care au fost supuse vămurii, au fost cele importate din Lituania și Bulgaria – 622 și, respectiv, 608.

În top urmează şi 231 de autovehicule aduse din Franța. Alte 145 de autovehicule, care au fost supuse vămuirii au fost aduse din Germania, 115 din România și 112 din Italia.

Mai mult, au fost vămuite și autovehicule aduse chiar din Statele Unite ale Americii, Puerto Rico, Coreea de Sud sau Libia.

De menţionat că deocamdată doar 24 de proprietari a unor maşini înmatriculate în stânga Nistrului au ales să beneficieze de ofertă deocamdată.

FOTO: unimedia.info

Prin urmare, suma total colectată din taxe constituie aproximativ 50 de milioane de lei.

Amintim că, în perioada 1 ianuarie – 1 aprilie, moldovenii, care dețin în proprietate mașini înmatriculate în alte state și care au fost introduse în Republica Moldova până în data de 1 noiembrie 2016, își pot înregistra autovehiculele în țară, indiferent de termenul de exploatare.

Află mai multe detalii, dar şi ce acte sunt necesare, aici: Reportaj video: Vămuirea mașinilor cu -70% reducere. Tot ce ar trebui să știți despre asta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/