Vânzător norocos, client fericit! Cu cât a fost vândut un BMW 540i M Sport din 2003 cu parcurs mic

Bring a Trailer este un popular site de licitaţii auto online în care oricine îşi poate găsi o maşină de vis, fie aceasta modernă sau clasică, şi cu puţin noroc la un preţ destul de avantajos. Fiecare lot înregistrat trebuie de regulă să arate bine, să fie complet funcţional şi să nu fi fost implicat în accidente.

Condiţiile au fost îndeplinite şi de fostul şi singurul posesor al unui BMW 540i M Sport produs în anul 2003. Acesta ar fi avut norocul să-şi scoată practic toată investiţia făcută acum 16 ani, însă în locul său a luat banii dealerul care i l-a cumpărat în decembrie 2018.

Vezi AICI încă o maşină similară, cu parcurs mic, care se vinde chiar acum.

Acest BMW 540i a fost vândut practic ca nou la Fields BMW în Northfield, Illinois și arăta pe odometru doar aproximativ 3.500 de km.

Puterea este furnizată de un V8 M62 natural aspirat de 4.4 litri (care pe acest model în specificaţie americană producea 294 CP şi 440 Nm), cuplat la o cutie de viteze manuală Getrag cu 6 trepte, iar caracteristicile includ pachetul M-Sport care oferă din uzină un bodykit special, dar și o tapițerie, precum și o suspensie mai fermă.

După cum am menţionat, automobilul a fost recent achiziționat de către un dealer, care i-a făcut înainte de o revânzarea ulterioară pe Bring a Trailer o inspecție generală, i-a rezolvat o problemă la un airbag după ce în trecut a fost anunţat un recall şi proprietarul nu a mai avut timp să meargă în service, dar şi i s-au schimbat toate uleiurile, toate în ianuarie 2019.

Cu toate documentele în ordine, accesoriile, instrumentele şi cărţile de exploatare, sedanul a fost disponibil la vânzare în Las Vegas, Nevada.

BMW-ul 540i M Sport are nişte bare de protecţie revizuite din punct de vedere aerodinamic, finisate neagră lucioasă “shadow line” pentru marginile geamurilor şi o suspensie M-Technic II. Culoarea caroseriei este Jet Black (668), iar raportul serviciului american Carfax nu a prezentat antecedente despre accidente sau alte daune suferite.

Automobilul mai este echipat cu un set de jante originale Style 37 M-Parallel de 18 inci şi anvelope Dunlop SP Sport cu inscripții sub forma unor coduri ce confirmă că sunt de acum 16 ani.

Caracteristicile interioare includ scaune sport tapiţate cu piele de culoare neagră, precum și un tavan în nuanţă antracit și praguri M Sport la uşi.

Printre altele se numără scaune frontale reglabile electric şi încălzite, cu memorie pentru cel al şoferului, volan şi oglinzi retrovizoare reglabile electric, sistem audio premium cu 10 difuzoare, duze pentru spălarea farurilor xenon şi altele.

Documentele originale mai arată că maşina a costat în 2003 cu tot cu dotările opţionale 59.595 de dolari. Noul proprietar a dat pe ea 54.500 de dolari!

Vezi AICI alte maşini interesante care s-au vândut pe bringatrailer.com şi despre care am scris anterior.

Vezi şi: (video) BMW a realizat un scurt documentar despre istoria Seriei 5 E39

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/