Veste excelentă! Numărul motorului nu va mai fi indicat în certificatul de înmatriculare

Numărul motorului automobilului pe care îl deţineţi sau îl veţi deţine nu va mai fi specificat în certificatul de înmatriculare pentru vehicule! O asemenea modificare va intra în vigoare până la 1 iulie 2017.

Iniţiativa aparţine Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor şi dacă va fi aprobată, propulsoarele autovehiculelor vor putea fi schimbate fără probleme în caz de necesitate.

Mai mult, în certificatul de înmatriculare de generaţie nouă, dar şi cel provizoriu, vor mai fi efectuate câteva modificări:

  1. Câmpul de date D2 se reformulează din “Modelul” în “Tipul vehiculului”.
  2. Câmpul de date D3 se reformulează din “Tipul caroseriei” în “Descrierea comercială”.
  3. Câmpul de date J1 se reformulează din “Tipul vehiculului” în “Categoria/subcategoria vehiculului”.
  4. Se va include un câmp de date nou “52 Tipul caroseriei”.
  5. Câmpul de date X se reformulează în “X1 Mențiuni speciale”.

Prețul achitat pentru perfectarea documentelor în cauză va rămâne cel vechi.

De asemenea, certificatele de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare provizorii pentru vehicule, eliberate până va intra în vigoare această hotărâre, nu vor trebui schimbate. Documentele vor putea fi utilizate până la expirarea termenului de valabilitate a acestora, iar certificatele, eliberate pe termen nelimitat, până la stabilirea termenului de valabilitate limită.

Drept motiv pentru o asemenea schimbare este invocată o directivă a Consiliului Uniunii Europene privind documentele de înmatriculare pentru vehicule.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/