(video) A schimbat un Pullman pe o limuzină AURUS Senat. Al doilea om după Putin care o foloseşte

Dmitrii Medvedev, al doilea om din conducerea Federaţiei Ruse, a început să folosească pentru deplasări de serviciu o limuzină blindată AURUS Senat. Premierul ţării a trebuit să aştepte aproape un an până când i-a fost construită una.

Vezi şi: (video/update) S-a renunţat la SUV-urile G-Glass? Escorta prezidențială rusească a fost actualizată

Prima limuzină blindată AURUS Senat, creată pentru primele persoane ale statului, a apărut în public în luna mai a anului trecut, în timpul inaugurării președintelui rus Vladimir Putin. De atunci, Putin a folosit în mod constant mașina de producţie autohtonă pentru transportul de zi cu zi, iar AURUS Senat Limousine a efectuat deja mai multe călătorii în străinătate.

Între timp, premierul Dmitrii Medvedev a trebuit să folosească un Mercedes-Benz S-Class Pullman pentru deplasări. Pentru prima dată, șeful Guvernului a fost văzut în noua maşină acum câteva ore, aceasta rulând cu viteză pe arterele metropolei ruseşti. Apropo, dacă limuzina lui Vladimir Putin este însoțită de microbuze AURUS Arsenal, paza lui Medvedev foloseşte în continuare nişte VW Transporter la fel blindate.

Vezi şi: (video) Cum a fost făcută noua limuzină a lui Putin şi cum arată sedanul şi microbuzul din proiectul Cortegiu

Amintim că autovehiculele AURUS sunt create pe o platformă modulară unificată (EMP) în cadrul proiectului “Cortegiu”. Gama brandului include sedanul și limuzina Senat, microbuzul Arsenal și viitorul SUV Komendant, care va fi prezentat mai târziu în acest an.

În prezent, toate mașinile sunt echipate cu un sistem de propulsie mild hybrid, care are la bază un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri volum cu 598 de CP şi 880 Nm la activ.

Vezi şi: AURUS a început procesarea comenzilor pentru noul Senat. Câţi bani trebuie plătiţi în avans

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/