in , ,

(video) ABT Sportsline oferă primul program de tuning pentru noul Audi A7, până când se pregăteşte S7

Noul Audi A7 Sportback este o maşină care te atrage ca un magnet, având un design futuristic şi o siluetă sportivă ca a unui coupe. Atelierul german de tuning ABT Sportsline a decis să o facă mai interesantă, punând la dispoziţia clienţilor câteva opţiuni dintr-un prim program de tuning, însă fără să-i “strice” frumuseţea de la exterior şi interior.

Automobilul poate fi echipat cu un set de jante exclusive, de model FR sau GR, cu dimensiuni de până la 22 de inci. Acestea sunt oferite ca alternativă jantelor standard din aliaj de 20 de inci. Şi doar atât pentru exterior deocamdată. În habitaclu de asemenea nu s-a intervenit, urmând ca noi opţiuni să le vedem într-un program de tuning mai complex.

Însă, asta nu este tot! ABT Sportsline a pregătit şi un prim Power Pack pentru noul A7 Sportback în versiune 55 TFSI. Amintim că aceasta vine cu un motor turbo V6 sub capotă, care produce 340 de CP şi 500 Nm de cuplu.

Prin intermediul unei unităţi originale ABT Engine Control, puterea totală creşte cu 25%, iar cuplul maxim cu încă 10 la sută. Cifrele finale sunt de 425 CP şi 550 Nm. Dinamica a fost îmbunătăţită niţel, însă exact nu ştim cu cât.

Reprezentanţii atelierului ne mai spun că dezvoltă un Power Pack alternativ şi pentru motorizarea TDI de 3.0 litri a lui A7. Apropo, orice modificare va păstra în continuare toate măsurile de protecție a motorului instalate de fabrică. Mai mult, ABT Sportsline este gata să acopere garanția standard și oferă chiar și o prelungire a garanției de până la 36 de luni.

Vezi şi: (video) Premieră de la atelierul de tuning ABT. Noul RS6-E este un hibrid cu 1020 de CP

Vezi şi: (video) Mai scump decât un Ferrari! Cât poate ajunge să coste un Audi SQ7 modificat de ABT

GALERIE FOTO: