(video) Acceleraţia lui Range Rover Sport SVR a fost măsurată pe toate tipurile de suprafeţe de drum

Compania Land Rover încă nu a obosit în a arăta atuurile automobilelor sale. De această dată a fost luat un Range Rover Sport SVR, dotat cu un V8 cu 550 CP, pentru a arăta lumii că nu este rapid doar pe asfalt, ci şi pe nisip, iarbă, pietriş, noroi şi zăpadă.

Astfel se doreşte a demonstra că SUV-ul este un concurent chiar şi pentru sportcaruri.

Testele demonstrează cum variază timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h pe diferite suprafeţe de drum. Maşina a fost echipată cu pneuri all season Michelin 275/45 R21.

Pentru buna aderenţă a roţilor cu drumul, împărţirea proporţională a momentului de rotaţie şi buna fucţionare a altor funcţii ale automobilului răspunde sistemul Terrain Response 2. Acesta poate selecta regimul de condus în mod automat, dar şoferul poate selecta şi în mod manual una din setările suspensiei şi sistemului electronic care ar fi cea mai potrivită pentru o situaţie concretă.

Mai mult, ni se demonstrează şi cum Range Rover Sport SVR se descurcă în regimul Rock Crawl. Prin acesta se măreşte garda la sol şi se micşorează răspunsul la apăsarea pedalei de acceleraţie pentru evitarea alunecărilor. Aşadar, maşina se descurcă de minune în deplasarea pe o rampă accidentată cu un unghi de 32 de grade.

Tipul de teren

Modul0-100 km/h
AsfaltDynamic

4.7 secunde

Iarbă

Grass, Gravel and Snow5.5 secunde
PietrişGrass, Gravel and Snow

5.3 secunde

Zăpadă

Grass, Gravel and Snow11.3 secunde
NoroiMud and Ruts

6.5 secunde

Nisip

Sand

5.5 secunde

Vezi şi: (video) În pantă abruptă cu 150 de km/h. Vezi de ce e capabil Range Rover Sport

Galerie foto: 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/