(video) Accident banal care a blocat strada Alexandru cel Bun. Iată ce s-a întâmplat

Un “accident” de circulaţie s-a întâmplat recent pe strada Alexandru cel Bun din capitală. Un Volkswagen Golf s-a apropiat prea mult de o Skoda Fabia, dar nu se poate vedea nicio urmă a unei lovituri sau zgârieturi.

În imaginile video surprinse de un martor ocular putem vedea că un echipaj INP era la faţa locului, iar coloana de maşini formată în urma incidentului s-a întins până la strada Puşkin.

https://www.facebook.com/vasile.botnaru/videos/10210218577238420/

Vezi şi: (foto) Obişnuieşti şi tu să ocoleşti limitatoarele de viteză? Iată ce i s-a întâmplat unui şofer

Amintim că potrivit Regulamentului Circulaţiei Rutiere, una dintre obligaţiunile conducătorului implicat într-un accident este să elibereze carosabilul deplasând vehiculul pe acostament ori cât mai aproape de bordura trotuarului, atunci când în urma accidentului nu sunt persoane decedate sau traumatizate, iar prezenţa pe carosabil a vehiculului face dificil sau blochează traficul rutier.

În cazul în care ar fi fost respectată această prevedere circulaţia s-ar fi reluat pe o bandă.

Vezi şi: (video) Accident în centrul oraşului. O Skoda Superb s-a întâlnit cu un Opel Corsa

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/