(video) Accidentul zilei: A ajuns cu maşina într-un cabinet stomatologic de la etajul doi al unei clădiri

Un accident incredibil a avut loc acum câteva ore în localitatea Santa-Ana din statul american California. Un şofer a ajuns cu maşina sa, un Nissan Altima, de pe stradă până în cabinetul unui dentist.

Mare le-a fost mirarea salvatorilor veniţi la faţa locului să vadă că automobilul a fost proiectat în al doilea etaj al clădirii.

Vezi şi: (foto) Posteriorul unei maimuţe, motivul unui accident absurd provocat de o şoferiţă

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime. În cabinetul stomatologic nu se afla nimeni la moment, iar conducătorul auto împreună cu un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor, maşina a ajuns în clădire după ce intrat cu viteză mare într-o bandă de separare a carosabilului. Zborul rapid şi impactul puternic au dus la deteriorarea fațadei clădirii şi chiar spargerea peretului. Nissan-ul a rămas blocat acolo până când a fost scos cu o macara.

Presa locală anunţă că şoferul a fost arestat, fiind suspectat de poliţie pentru conducere în stare de ebrietate narcotică.

Vezi şi: (video) Atracţia incredibilă dintr-o localitate din România: O maşină pe o casă

Vezi şi: (video) Accident: A încurcat pedalele şi a ajuns cu o Honda pe acoperişul unei case

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/