(video) Acest “Mercedes-AMG G 63 6×6” costă mai puţin de 9000 de dolari

Câţiva studenţi de la şcoala japoneză de tehnologii auto NATS au reuşit să construiască o replică a modelului Mercedes-AMG G 63 6×6 din două SUV-uri compacte de model Suzuki Jimny! The Drive scrie că toate cheltuielile se ridică la aproximativ 9.000 de dolari.

Pentru a mări rama care va accepta o configuraţie cu şase roţi şi o benă, la baza unui Jimny a fost sudată o a doua parte a celui de-al doilea SUV compact.

Din punct de vedere tehnic maşina a rămas aceeaşi, sub capotă fiind instalat un agregat cu un volum de 657 cm3, care poate produce între 55 şi 64 de cai putere, asta pentru că nu s-a specificat anul producţiei şi versiunea maşinii “donatoare”.

Împreună cu acesta s-a păstrat şi sistemul de tracţiune integrală, disponibil doar pe patru roţi, însă suplimentar pe cele două roţi au fost montate mecanisme de frânare. Habitaclul automobilului replică a rămas acelaşi de pe Suzuki Jimny.

Grila radiatorului, emblemele, blocurile optice şi diverse elemente ale exteriorului au fost cumpărate oficial de la Mercedes. Bena care este acoperită cu lemn a fost făcută de la zero.

Vezi şi: (foto) Ruşii ar fi în extaz. Cum ar arăta un UAZ Hunter pick-up 6×6 dacă s-ar produce

Proiectul interesant a fost făcut de o echipă formată din 15 tineri, a cărui scop a fost de a crea un SUV cu şase roţi de dimensiuni mici, care ar fi capabil să se deplaseze pe străzile înguste din oraşele japoneze.

Această replică a lui Mercedes-AMG G 63 6×6 este omologată pentru circulaţia pe drumurile publice!

Vezi şi: (foto) Maşinile pe care ar trebui să le conducă super eroii din filmele celebre

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/