(video) Alfa Romeo C38 – noua maşină a lui Kimi Raikkonen şi prima a lui Antonio Giovinazzi

După ce şi-a schimbat oficial denumirea din Sauber în Alfa Romeo, în dimineața zilei de astăzi, chiar înainte de startul primei etape de teste pre-sezon din Barcelona, ultima echipă care şi-a prezentat maşina de curse pentru actualul sezon a fost Alfa Romeo Racing.

Elvețienii au decis să păstreze nomenclatura veche şi de aceea noul monopost se numeşte C38. Alfa Romeo Racing este a doua echipă “străină” după Haas, care foloseşte motoare Ferrari 062.

Ca şi cei de la Red Bull Racing, atunci când a făcut primele tururi pe circuitul Fiorano, monopostul avea o livrea diferită. Acum însă are una clasică în culorile alb şi roşu.

Piloţi sunt Kimi Raikkonen şi Antonio Giovinazzi, numiţi de colegi Iceman şi Giovi. Mulțumită sponsorului de titlu Alfa Romeo, unul (Kimi) conduce un Stelvio cu numărul 7, iar celălalt (Antonio) are plăcerea de a se ocupa de un monopost botezat Giulia, cu numărul 99, un omagiu adus carierei sale.

“Maşina arată grozav. Designul livrelei este frumos. O mulțime de parteneri s-au alăturat pentru a sprijini această echipă, ceea ce este un lucru pozitiv și le mulțumim pentru că au încredere în noi. Aștept cu nerăbdare să-l încerc şi să învăţ mai multe despre C38 în următoarele două săptămâni de testare”, a declarat Iceman.

“Cred că este o mașină frumoasă – designul este fantastic, foarte curat și îmi plac foarte mult culorile. Este prima mea mașină de Formula 1 și este ceva foarte special pentru mine. Avem mulți sponsori mari care ne susțin și suntem foarte recunoscători pentru încrederea lor în echipa noastră. Eu chiar aștept cu nerăbdare să sar în C38 pentru prima dată în această săptămână”, a spus Giovi.

Vezi în galeria de imagini şi cum a ajuns să arate în prezent un volan de Formula 1. Vezi şi: (video) Evoluţia volanelor monoposturilor din Formula 1, din 1957 până în 2014, în mai puţin de 3 minute

Specificaţii monopost:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/