(video) Arnold Schwarzenegger şi-a primit o comandă interesantă, un G-Class electric

Compania austriacă Kreisel a făcut la comanda actorului american Arnold Schwarzenegger un SUV Mercedes-Benz G-Class G 350 d complet electric.

Maşina a fost făcută într-un singur exemplar, iar sub capotă se află două motoare electrice.

Compania Kreisel este cunoscută deja în lume după ce şi-a experimentat tehnologiile pe mai multe maşini produse în Germania. De exemplu, specialiştii din Austria au construit deja versiuni electrice a unor modele ca VW Golf, Porsche Panamera, BMW Seria 3 Touring şi multe altele.

Kreisel se ocupă de dezvoltarea propriilor baterii şi construiesc în Austria o uzină în care se vor produce acumulatori, capacitatea anuală totală fiind de 800.000 de kWh.

G-Class-ul lui Schwarzenegger foloseşte două seturi de acumulatori care cântăresc împreună 510 kilograme şi au o capacitate de 80 kWh. Cele două electromotoare produc împreună 490 cai putere.

Toate acestea sunt destule pentru a accelera SUV-ul până la 100 de km/h în 5.6 secunde. Viteza maximă atinge 183 km/h. Autonomia maximă este de puţin peste 300 de kilometri, iar bateriile se pot reîncărca în proporţie de 80% în doar 25 de minute.

La exterior maşina nu se deosebeşte cu nimic de un G-Class obişnuit, doar prin logourile Kreisel. Priza pentru reîncărcarea acumulatorilor a fost instalată la gura rezervorului de combustibil. În habitaclu a apărut în schimb un nou panou de bord, acolo unde nu există un turometru, iar indicatorului nivelului de carburant în rezervor a fost înlocuit de o imagine cu nivelul bateriei.

O eventuală lansare în serie a unei astfel de maşini nu există deocamdată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/