(video) Atunci când nu eşti obişnuit cu gabaritele. Ce a făcut o şoferiţă din Chişinău şi de ce este căutată

Nimic grav, şi-ar fi spus o şoferiţă neatentă care a lovit cu maşina-i un microbuz şi a plecat de la faţa locului. S-a întâmplat totul la intersecţia străzilor Paris şi Alexandru Marinescu din sectorul Buiucani, în weekend-ul care a trecut.

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o femeie aflată la volanul unui Daihatsu Terios a lovit un alt autovehicul parcat la marginea străzii. Chiar dacă acesta din urmă nu a fost poziţionat perfect, dar era destul spaţiu în a-l depăşi, femeia a calculat greşit unghiul virajului făcut.

După impactul care a dus la frecarea celor două caroserii, şoferiţa a inclus marşarierul şi a încercat din nou să treacă de microbuz. Cu o precizie mai mare i-a reuşit acest lucru şi a dispărut fără urmă. Proprietarul maşinii negre acum o caută.

Interesant este că proprietarul microbuzului nu a avut de suferit pentru prima dată din cauza unui şofer neatent. La sfârşitul anului 2016 maşina i-a mai fost lovită o dată în preajma aceleiași intersecţii: (video) A lovit o maşină şi a fugit. Un şofer din Chişinău este căutat atât de poliţie, cât şi online de proprietar

Vezi şi: (video) Maşina unui ucrainean a fost lovită de şapte ori într-o oră

Vezi şi: (video) Accident în capitală. O şoferiţă a intrat agresiv într-o maşină şi a fugit de la faţa locului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/