(video) Audi şi ABT şi-au unit forţele pentru a face ediţia limitată RS 6 Avant Performance Nogaro Edition

Cu toţii cunoaştem că în anul 2015, modelul Audi RS 6 Avant a primit o versiune numită Performance, care i-a adus sub capotă 605 CP. Acesta continuă să fie cel mai puternic break A6 de serie al momentului, însă producătorul din Ingolstadt a decis pentru puţin timp să-l facă mai special.

În colaborare cu atelierul german de tuning ABT Sportsline a fost construită o ediţie specială, de adio, pentru RS 6 Avant Performance, numită Nogaro Edition şi care va fi exista în doar 150 de exemplare.

Noutatea este construită în cinstea modelului RS 2, lansat în anul 1994 şi fiind primul Audi RS, iar numele l-a primit de la nuanţa în care era vopsit modelul de altă dată – Nogaro – combinată cu mai multe accente de culoare neagră. Ediţia limitată a break-ului va avea un set de jante de 21 de inci de culoare neagră, “încălţate” în anvelope sport cu mărimi de 285/30, dar şi un eşapament RS din titan.

Vezi şi: (foto) Subdiviziunea Audi Exclusive a pregătit un Audi RS 6 Avant Performance unic

Colaborarea cu atelierul de tuning ABT a permis stoarcerea mai multor CP şi Nm din motorul TFSI de 4.0 litri. Dacă un model obişnuit pune la dispoziţie 605 CP şi 750 Nm de cuplu, noutatea este capabilă să producă 705 CP şi 880 Nm. Timpul de acceleraţie de la 0 la 100 de km/h cu noile forţe nu a fost specificat, însă viteza maximă poate urca până la 320 de km/h.

Cutia de viteze a rămas în continuare una tiptronic cu opt trepte. Sistemul de tracţiune integrală quattro este de asemenea prezent, iar pe puntea din spate poate fi montat un diferenţial sport. Standard suspensia este una pneumatică adaptivă, iar opţional se poate comanda o suspensie mai robustă RS cu Dynamic Ride Control. Printre alte dotări se numără şi mecanisme de frânare carbono-ceramice.

Vezi şi: (foto) ABT RS6+ Avant completează avangarda modelelor care vor fi prezentate la Geneva

“Noul” Audi RS 6 Avant Performance Nogaro Edition poate fi deja comandat în Germania. Preţurile pornesc de la 124.000 de euro pentru o variantă Nogaro Edition Black cu interior care este în totalitate de culoare neagră şi are cusături contrastante. Cealaltă variantă cu o culoarea albastră atât la exterior, cât şi la interior, costă minim 130.000 de euro.

Fiecare maşină va avea un panou cu numărul de ordine şi logoul Nogaro Edition pentru a se putea diferenția.

Vezi şi: (foto) Atelierul ABT îşi sărbătoreşte aniversarea cu un Audi RS6 Avant cu 735 CP

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/