(video) Auto Shanghai 2019: Toyota anunţă transformarea lui C-HR într-un electromobil

Şi Toyota a venit la Salonul Auto Internaţional de la Shanghai pentru a face un anunţ promiţător! Modelele C-HR și IZOA (C-HR chinez construit şi vândut în colaborare cu FAW) vor fi disponibile în scurt timp în calitate de BEV-uri – vehicule electrice cu baterii!

C-HR și IZOA vor fi primele electromobile ce vor fi lansate deocamdată în China sub brandul Toyota. Vânzările noilor modele sunt programate pentru start din 2020.

Vezi şi: (video) Test Drive: Toyota C-HR 1.2 Turbo CVT – Premieră

Informaţii detaliate nu au fost anunţate deocamdată, nici măcar cifre despre autonomia disponibilă. Din imaginile video şi foto disponibile reuşim să aflăm doar că automobilul va dispune de un motor electric montat în locul celui cu ardere internă şi un set de acumulatori care se vor găsi atât în podea, cât şi sub bancheta din spate.

Din punct de vedere estetic, C-HR-ul electric se va deosebi de unul obişnuit prin noi bare de protecţie, lipsa unei grile de radiator şi noi jante aerodinamice. La interior schimbările se limitează la panoul de bord care a devenit unul complet digital, dar şi câteva schimbări în zona levierului cutiei de viteze.

Iată cum arată zona frontală a habitaclului într-un C-HR obişnuit şi în cel electric:

Începând cu debutul acestor modele în China, Toyota intenționează să lanseze peste zece automobile electrice la nivel global până în anul 2025 şi va continua acţiuni constante în acest sens pentru a populariza vehiculele electrificate, având drept scop să vândă la nivel global până în 2030 peste 5.5 milioane de astfel de maşini.

Până la sfârșitul lunii februarie din acest an, Toyota a vândut aproape 13.000.000 de vehicule electrificate la nivel mondial de la lansarea inițială a modelului Prius, un vehicul hibrid, în 1997. Acest volum de maşini reprezintă o reducere a emisiilor globale de CO2 cu peste 103.000.000 de tone.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noua ediţie limitată Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/