(video) AutoBlogMD a ajuns la 25.000 de abonați pe YouTube

Suntem peste 25.000 pe canalul AutoBlogMD de YouTube și ne îndreptăm cu pași mari spre a crea o comunitate mare de pasionați auto pe vestita platformă de conținut video.

De curând, AutoBlogMD a reușit să treacă de 25.000 de abonaţi pe canalul de YouTube, întărindu-și astfel poziția de cel mai popular canal auto din Republica Moldova. Materialele noastre video au fost accesate de 1.700.000 de ori de la începutul anului 2018 și în curând vom ajunge la 10.000.000 de vizualizări totale pe care le are canalul nostru. Din acest motiv le mulțumim tuturor celor care ne urmăresc și sunt deja abonați la AutoBlogMD!

Vă invităm și pe voi să faceți parte din familia AutoBlogMD pe YouTube! Producem cel mai mult conținut video din media auto din Moldova și în curând vom da startul unor proiecte și mai mari pe această platformă.

Bineînțeles, cel mai accesat playlist este cel în care plasăm test drive-urile noastre. Vă invităm și pe voi să le urmăriți, iar dacă vă place ceea ce facem, nu uitați să vă abonați la canal!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/