(video) Aventurierii din The Grand Tour au mers la schi cu Jaguar-uri vechi

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May ne vor arăta în noul episod The Grand Tour cele mai tari momente dintr-o nouă aventură. Cei trei prezentatori au urcat în câte un Jaguar vechi şi au pus maşinile la grele încercări, inclusiv derapaje şi deplasări în pantă prin zone înzăpezite din Colorado, SUA.

Experţii auto vor demonstra că modelele vechi Jaguar nu sunt numai elegante și “ciudate”, dar și puternice și fiabile, cu o excursie în Colorado. De-a lungul drumului, vor făca ture în jurul unei piste de pedeapsă și vor testa performanța 0-100-0 km/h pe pista unui aeroport comercial american care se află la cea mai mare altitudine.

După aceasta, cei trei se vor angaja într-una dintre cele mai periculoase provocări pe care le-au încercat vreodată. Evitând să cheltuie bani pentru a teleferic sau echipament, aceştia vor merge la schi direct în mașinile lor. Apropo, Richard Hammond va strica o maşină… din nou!

Oaspeţii rubricii Celebrity Face Off vor fi actorii Kiefer Sutherland şi Luke Evans.

VEZI AICI toate teaserele video ale episoadelor trecute.

Amintim că emisiunea The Grand Tour este difuzată săptămânal, în ziua de vineri, prin intermediul serviciului de streaming video Amazon Prime.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/