(video) BMW începe campania de promovare a noului coupe Seria 8 pe un circuit italian

BMW începe campania de promovare a noii generaţii BMW Seria 8, model care va debuta foarte curând în acest an. Bavarezii au făcut o incursiune prin a ne arăta de ce poate fi capabil chiar şi un coupe standard, iar pentru aceasta ne duce pentru câteva clipe pe un circuit din oraşul italian Aprilia.

Testele sunt realizate cu un prototip puternic camuflat, care totuşi oferă un indiciu puternic cu privire la proporţiile sportive ale noului BMW Seria 8 Coupe. Ca şi în cazul lui BMW Seria 8 Concept, liniile dinamice întinse, silueta plată şi partea frontală şi cea spate puternice evocă o imagine deosebit de dinamică.

Această impresie este confirmată cu fiecare tur parcurs pe circuitul de teste din Italia. Cu circuitul său oval, lung de aproximativ patru kilometri, care include şi viraje abrupte, zona situată în imediata apropiere a Romei oferă, mai presus de orice, condiţiile perfecte pentru teste de mare viteză şi coeficient de frecare ridicat. În plus, comportamentul accelerării, al frânării şi al direcţiei noului automobil sport este analizat pe circuite, trasee de slalom şi diferite suprafeţe rutiere.

Programul de test extrem de solicitant facilitează armonizarea tuturor sistemelor de transmisie şi suspensie. Noul BMW Seria 8 Coupe a arătat că oferă agilitate şi precizie maximă în situaţii de dinamică ridicată. De asemenea, automobilul este capabil să îndeplinească cele mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte supremaţia şi confortul pe suprafeţe carosabile.

Vezi şi: (foto) BMW Seria 8 Coupe a fost deconspirat? Primele imagini cu maşina de serie fără camuflaj

Vezi şi: Imagini spion şi video: BMW M8 şi BMW Seria 8 cu M Package pe Nurburgring

Potenţialul de dinamică mare rezultă dintr-o legătură strânsă între motorsport şi producţia de serie. BMW menţionează că noul Seria 8 Coupe este dezvoltat în paralel şi în strânsă coordonare cu BMW M8 şi maşina de curse BMW M8 GTE. În timp ce prototipul modelului de producţie este supus testelor de anduranţă, echipele, care sunt susţinute de BMW Motorsport, se pregătesc în prezent la Daytona (SUA) pentru prima apariţie în competiţii a noului BMW M8 GTE.

La 27-28 ianuarie, noul BMW M8 GTE îşi va face debutul în cursa de 24 de ore de la Daytona, iar în iunie 2018 modelul va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans!

Iată şi primul teaser al maşinii de serie:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/