(video) Conceptul BMW Vision iNEXT îşi arată parţial faţa

(05.09.2018) BMW Vision iNEXT îşi arată parţial faţa în cel mai nou teaser video. De asemenea au fost publicate imagini adiţionale înainte de premieră.


(04.09.2018) BMW va prezenta conceptul Vision iNEXT la înălţime, într-un avion Boeing transformat într-un stand

Marca bavareză BMW a distribuit primele imagini şi informaţii detaliate despre un autovehicul nou, care va fi prezentat peste câteva ore într-un format cu totul neobişnuit. Modelul pur electric cu numele de proiect BMW iNEXT va fi parte a gamei BMW i. Noua navă amiral va încorpora într-un automobil toate direcţiile strategice de inovaţie ale companiei.

Premiera conceptului BMW Vision iNEXT este programată potrivit surselor, pentru ziua de 9 septembrie 2018.

*Practic în prima secundă a filmuleţului, foarte rapid (pe fundal alb), este arătată silueta maşinii.

BMW iNEXT este un crossover/SUV şi modelul de serie care va urma din el va fi construit la uzina din Dingolfing din 2021.

“Proiectul iNEXT este baza noastră pentru viitor. Va susţine întreaga companie şi toate mărcile noastre. Pentru prima dată vom combina toate tehnologiile cheie pentru viitor într-un singur automobil. iNEXT este complet electric, complet conectat şi oferă un nivel înalt de condus automatizat. Mai târziu în cursul acestui an vom prezenta BMW iNEXT ca automobil concept”, a declarat preşedintele Consiliului Excutiv BMW AG, Harald Kruger, la un eveniment de acum câteva săptămâni.

Apropo, interesant este de menţionat că BMW va prezenta noul concept la înălţime şi nu pe pământ! BMW Group colaborează cu Lufthansa Cargo pentru a prezenta BMW Vision iNEXT World Flight ca parte a unui eveniment inegalabil prin execuţia sa.

Peste 300 de reprezentanţi mass-media internaţionali vor urca la bordul cele mai avansate şi eficiente aeronave cargo din clasa ei – un avion Boeing 777F din flota Lufthansa Cargo – pentru a experimenta în premieră viziunea mobilităţii viitorului întruchipată de BMW Vision iNEXT, cel mai recent Vision Vehicle al BMW Group.

Jurnaliştii vor merge în patru destinaţii, pe trei continente, în cinci zile: Munchen, New York, San Francisco şi Beijing.

Echipele Lufthansa Cargo şi BMW Group au avut o colaborare strânsă pentru a transforma această prezentare de automobil şi tehnologie dintr-o idee în realitate. Grupul de invitaţi va descoperi automobilul cu caracter de pionierat şi vor avea o avanpremieră a viitorului BMW Group în cadrul unui concept closed room exclusivist, conceput şi creat special pentru această ocazie.

Pregătirile pentru evenimentul de prezentare vor implica instalarea a peste 7.5 kilometri de cabluri, în timp ce 78.000 de LED-uri montate în 165 de module video LED şi zece proiectoare de 13.000 lumeni ANSI vor lumina spectacolul din interiorul aeronavei Boeing care face apel la toate simţurile. Peste 120 de specialişti în construcţia standului expoziţional, precum şi specialiştii de la Lufthansa Cargo şi BMW Group au contribuit la realizarea proiectului.

Aproximativ 30 de tone de materiale vor fi utilizate la construcţia platformei potrivite pe care va fi prezentat BMW Vision iNEXT. Provocarea pentru diferiţii ingineri şi specialişti a implicat nu numai găzduirea unei prezentări aşa cum nici unul dintre cei prezenţi nu a mai văzut anterior, ci şi asigurarea faptului că această creaţie ar “decola”.

Termenele vor fi strânse, având în vedere necesitatea de a transforma întregul decor în interiorul 777F din modul de prezentare în cel de zbor şi înapoi – totul rapid şi în siguranţă.

Primii oaspeţi urmează să sosească la opt ore după aterizarea aeronavei. Şi, la doar patru ore după încheierea ultimei prezentări la o locaţie, avionul Boeing va decola spre următoarea destinaţie a itinerariului său. Acest tur de forţă din punct de vedere tehnic şi logistic va susţine o prezentare de automobil şi tehnologie care este cu adevărat fără precedent.

“Produsele vizionare merită prezentări vizionare. Suntem încântaţi că am făcut posibilă această premieră mondială extraordinară în colaborare cu BMW”, a declarat Peter Gerber, director executiv şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Lufthansa Cargo AG.

“iNEXT este propunerea noastră de mobilitate pentru viitor, astfel încât este cât se poate de logic ca BMW Vision iNEXT să fie prezentat unei audienţe globale într-un stil complet nou. World Flight este o modalitate potrivită de a face acest lucru”, a declarat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare.

Transformarea exteriorului aeronavei a fost inspirată de designul interior creat pentru prezentarea automobilului. Iar acesta va fi modelul pe care avionul Boeing 777F al Lufthansa Cargo îl va purta când va decola de pe aeroportul din München la 9 septembrie pentru zborul său în jurul lumii. După escalele la New York, San Francisco şi Beijing, aeronava va reveni la baza de la Frankfurt la 14 septembrie.


BMW Group are o strategie clară de dezvoltare pentru următoarea perioadă, cu MINI electric anunţat pentru 2019 şi BMW iX3 pentru 2020. Brandul BMW i şi-a asigurat drepturile de nume de la BMW i1 la i9 şi BMW iX1 la iX9. Noul BMW i8 Roadster a fost deja lansat pe piaţă, fiind urmat de un MINI electric, cu baterii, în 2019, versiunea electrică a lui BMW X3 în 2020 şi BMW iNEXT în 2021. Rolul BMW iNEXT ca avanpost de tehnologie va reuni, în premieră pentru un model de serie, mobilitatea electrică, condusul autonom şi noile posibilităţi de conectivitate în automobil.

Prima schiţă a lui BMW Vision iNEXT

Începând cu anul 2021, următoarea (a cincea) generaţie a tehnologiei BMW i de propulsie electrică şi baterii va utiliza o tehnologie modulară scalabilă, pentru a permite tuturor modelelor să fie echipate cu toate tipurile de sisteme de propulsie. Aceasta va asigura posibilitatea de a integra sisteme de propulsie electrice şi plug-in hybrid pe orice model BMW din gamă.

Mobilitatea electrică este un element esenţial al strategiei NUMBER ONE > NEXT prin care BMW Group şi-a propus să-şi consolideze poziţia de lider al mobilităţii personale şi serviciilor de mobilitate premium. Compania va oferi, la nivel mondial, 25 de modele electrice complet sau parţial până în 2025 şi se aşteaptă ca automobilele electrificate să reprezinte atunci între 15 şi 25% din vânzările globale.

Vezi detalii: (video) Planurile de electrificare a maşinilor din gama BMW: 25 de modele noi până în 2025

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/