(video) Bombe pe patru roți! Iată de ce o instalație de gaz este periculoasă pe mașina Dvs!

Prețul combustibilului din ultimii ani, până la scăderea acestuia desigur, i-a făcut pe mulți conducători auto să opteze pentru o instalație de gaz pe o mașină. Din cauza timpurilor, lumea a devenit atât de dornică de a mai reduce din costurile de exploatare a unei mașini, încât am auzit cum că în Chișinău am avea și câteva Toyota Prius de generație mai veche cu instalație de gaz pe ele, ceea ce e o nebunie.

Din păcate, ceea ce nu cunosc mulți, este că instalațiile de gaz pot fi periculoase pe mașinile Dvs. Riscurile care pot surveni țin de serviceul unde a fost montată instalația și calitatea acesteia. Dar cum de cele mai multe ori prețul mai mic îi face pe oameni să treacă peste aceste aspecte, lucrurile pot lua o întorsătură nu tocmai fericită.

Anume asta vă vom demonstra în acest video, în care veți vedea cum instalațiile de gaz pot cauza adevărate explozii ce pot duce nu doar la distrugerea mașinilor, dar și la victime.

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate

https://www.youtube.com/watch?v=sGX6siGmkwA

sursa foto: darkroom.baltimoresun.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/