(video) Bristol Bullet este un speedster asamblat manual şi cu un motor de la BMW

Speedster-ul Bristol Bullet este primul model al companiei britanice lansat în ultimii 12 ani. Maşina a fost făcută pe a celebra aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea firmei.

Chiar dacă seamănă cu un automobil clasic, majoritatea componentelor sunt moderne. Cei care nu cunosc modelul ar considera că maşina este făcută încă înaintea anilor ’80.

Panourile caroseriei sunt făcute din fibră de carbon, iar şasiul dintr-un aliaj de aluminiu. Greutatea totală a glonţului este egală cu 1.100 de kilograme. Dimensiunile sunt 4.2 metri x 1.86 metri x 1.2 metri (lungime, lăţime şi înălţime respectiv).

Sub capota noului Bristol Bullet a fost instalat un V8 natural aspirat produs de BMW, însă modificat de specialiştii britanici. Unitatea de 4.8 litri generează 375 de CP. Clientul poate opta pentru o transmisie manuală sau una automată, ambele având şase trepte şi fiind furnizate de ZF.

Bristol Bullet_1

Decapotabila are o tracţiune pe puntea din spate şi prinde suta în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă limitată la 250 de km/h.

Interiorul maşinii este acoperit cu piele de culoare maro, având o nuanţă deschisă şi fiind contrastată de elemente din carbon şi metal. Clienţii pot opta pentru o personalizare a sportcarului.

Pentru a fi în pas cu ultimele tehnologii, pe mijlocul consolei centrale a fost instalat un sistem multimedia cu ecran tactil, care se poate conecta la puncte de acces Wi-Fi sau să se sincronizeze cu telefonul.

Cei de la Bristol au planuri de viitor. Pe lângă faptul că vor construi modelul Bullet, banii câştigaţi din vânzări vor fi investiţi într-un model hibrid. Bullet ar putea fi ultima maşină a constructorului cu motor V8. Noul produs ne va fi arătat către anul 2020.

Producţia lui Bristol Bullet va demara la începutul anului 2017. Tirajul constituie 70 de maşini, iar preţul unui exemplar asamblat manual începe de la 250.000 de lire sterline sau circa 300.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/