(video) Bugatti a terminat de făcut un Chiron Sport personalizat pentru un milionar din Qatar

Prima versiune specială a hipercarului Bugatti Chiron, modelul Chiron Sport, prezentat acum aproape un an la Salonul Auto de la Geneva, a început să fie livrat clienţilor. Acest exemplar într-o culoare neagră, combinată cu un albastru foarte intens, este unul dintre primele.

Dotat cu un număr foarte mare de opțiuni personalizate pentru proprietarul milionar din Qatar, acest Chiron special este unul dintre cele mai unice până în prezent.

Vezi şi: (video) Bugatti Chiron a pozat în premieră pentru Vossen Wheels cu un set de jante noi

După cum am menţionat, o nuanță profundă de albastru este culoarea exterioară dominantă şi aceasta contrastează cu un capăt negru din fibră de carbon. Accente albastre au fost aplicate pe difuzorul din spate, capacele motorului, sigla Bugatti şi împrejurul stopurilor. Chiar şi etrierele mecanismelor de frânare performante sunt finisate în aceeaşi nuanţă.

În interior, au fost aplicate măsuri personalizate pentru majoritatea suprafețelor. Proprietarul este întâmpinat de un logo “ABF” în prag, dar şi de un scaun cu tetieră pe care este brodată denumirea modelului. Din nou, în întreg habitaclul domină culoarea albastră şi chiar bate la ochi, însă pentru accente a fost aleasă o nuanţă bronz.

Posesorul nu a optat pentru un acoperiş făcut parţial din sticlă, însă în schimb are o maşină foarte puternică, cu 1.500 de CP la activ. Aceasta este mai uşoară cu 18 kg decât un Chiron obişnuit, o suspensie şi un diferenţial modificat, terminaţii ale eşapamentului şi jante diferite, braţe ale ștergătoarelor de parbriz din fibră de carbon şi altele.

Preţul unei astfel de maşini poate depăşi 3.000.000 de euro.

Vezi şi: (video) Documentar: Cum a fost construit noul Bugatti Chiron

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/