(video) Ce este mai rapidă? O maşină SEAT Leon Cupra sau o suliţă aruncată de o campioană olimpică

Sportiva Barbora Špotáková, campioană olimpică la proba de aruncare a suliţei, luând aurul în 2008 la Beijing și în 2012 la Londra, a acceptat o provocare în cadrul pregătirilor pentru următoarea competiţie la care va participa. Compania SEAT i-a propus să-şi măsoare puterile cu hatchback-ul sport Leon Cupra.

Vezi şi: (video) Întrecere neobişnuită: Un atlet parkour vs o maşinuţă radioghidată vs noul C-Class Coupe

Duelul a fost organizat pe stadionul Asociației de Fotbal din Republica Cehă, acolo unde participanții au primit câte trei încercări.

Cu doar câteva secunde înainte de începerea luptei, în timp ce pilotul mașinii pornește motorul TSI de 2.0 litri şi cu 300 de CP, Barbora s-a pregătit psihologic pentru aruncare.

“Pentru a mă concentra asupra acțiunii pe care o va face corpul meu, mintea mea trebuie să fie perfect curată. Mă concentrez pe punctul din cealaltă parte a stadionului și practic îmi proiectez aruncătura”, a explicat campiona.

Vezi şi: Videoclipul zilei: Întrecere între un ghepard şi un monopost din Formula E

Vezi şi: (video) Întrecere neobişnuită pe circuitul unde a avut loc Marele Premiu al Bahrainului

Imediat după start, SEAT Leon Cupra a accelerat până la 100 km/h în 4.9 secunde, ceea ce i-a permis să obțină un avantaj la prima încercare. În timpul celei de-a doua încercări, sulița aruncată a zburat cu o viteză de 7 m/s peste stadion, ajungând înaintea mașinii.

În încercarea finală, în ciuda unei viteze de zbor de aproximativ 90 km/h, sulița nu a reușit să depășească automobilul, care drept rezultat a devenit câștigătorul acestei competiții.

Vezi şi: (video) Ce este mai rapid: un Land Rover Discovery Sport sau o sanie trasă de câini

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/