(video) Cea mai scurtă perioadă de proprietate? După 11 zile i-a ars maşina de un milion de dolari

Un vlogger renumit din California pe nume Alejandro Salomon, cunoscut în spaţiul online ca Salomondrin, şi-a sfârşit anul 2018 cu o mare frică şi l-a început cu un stres foarte mare. În a doua jumătate a lunii decembrie acesta a devenit fericitul proprietar a unui McLaren Senna, exemplarul 170 din 500, însă la momentul de faţă nu mai deţine această maşină.

Cu o zi înainte de Revelion supercarul unic personalizat a ars în proporţie de peste 50%.

Filmuleţele pot conţine limbaj licenţios

Cauza producerii incidentului încă nu a fost încă stabilită. Potrivit vlogger-ului, în timp ce conducea, a observat o flacără care ieşea prin terminaţiile eșapament și a luat decizia de a se opri. Șoferul a încercat să o stingă cu propriile forţe, dar nu s-a întâmplat nimic. Până când pompierii au ajuns la faţa locului, partea-i posterioară a ars ca un chibrit.

În total, acest Senna a fost condus doar timp de 11 zile, iar în tot acest timp pe odometru s-au adunat aproximativ 650 de kilometri.

Vezi şi: (video) Cum şi în cât timp arde un Lamborghini. Tot procesul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Acum câteva zile, Alejandro Salomon a venit cu un nou mesaj pentru fanii săi şi acesta s-a arătat cu adevărat încă stresat de cele întâmplate. Într-o oarecare măsură bărbatul are deja o frică de maşini sportive care au un motor în partea posterioară care nu se poate vedea liber.

Pentru a se linişti, acesta a declarat că îşi goleşte garajul de automobilele scumpe, printre care se numără un McLaren 720S, un Mercedes-AMG GT R (chiar dacă are motor în faţă) şi un Porsche Carrera GT. Ulterior, după ce va depăşi această perioadă de criză, îşi va cumpăra din nou altele.

Vezi şi: (foto) Unul din cele 799 de Ferrari F12tdf care există pe glob a ars și nu mai poate fi restaurat

Amintim că un McLaren Senna este dotat cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care stă în partea posterioară a maşinii şi produce 800 de cai putere/800 Nm de cuplu. Cuplat la o cutie de viteze robotizată cu şapte trepte şi două ambreiaje şi trimiţând toată prin intermediul tracţiunii spate, acceleraţia 0-100 de km/h o face în doar 2.8 secunde.

Sprintul de la 0-200 de km/h îl poate face în 6.8 secunde, 402 metri îi poate trece în 9.9 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 340 de km/h. Aceleaşi cifre, până la 100 şi 200 de km/h le înregistrează şi modelul Mclaren P1 cu ai săi 916 CP.

Preţul de start al unui McLaren Senna a fost de puţin peste un milion de dolari şi toate cele 500 de exemplare au deja câte un proprietar.

Vezi şi: (video) Un BMW M5 F10 s-a aprins brusc pe o stradă din Perm. Vezi cum a reacţionat instant şoferul

Vezi şi: (foto) Primul accident cu McLaren Senna. Valorea pagubelor i-a adăugat proprietarului peri suri pe cap

Vezi şi: (video) Primul McLaren Senna livrat în SUA îi aparţine lui Michael Fux şi arată spectaculos

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/