(video) Cel mai excentric BMW Seria 6 din Moldova este de vânzare

Un BMW Seria 6 mai neobişnuit a fost scos la vânzare în Chişinău. Acesta a fost modificat pentru ca să arate precum conceptul Vision EfficientDynamics prezentat în 2009.

Mai excentrică îi este caroseria care a fost acoperită cu autocolante care au tangenţă cu drapelul LGBT. Să fie chiar aşa sau este o simplă coincidenţă, nu am putut afla deocamdată.

Vezi şi: (foto) O maşină marca BMW pe care nu o poţi vedea des prin Moldova a fost scoasă la vânzare

Coupeul a fost produs în anul 2005 şi dispune de o caroserie modificată cu forme “aerodinamice”. Jantele îi măsoară 21 de inci, iar accesul la interior se face prin nişte uşi foarte mici.

Maşina are un parcurs de 95.000 de kilometri şi ascunde sub capotă un propulsor de 4.4 litri, care potrivit proprietarului lucrează fără probleme.

La cei 18.300 de euro ceruţi în schimb, viitorul deţinător a cheilor maşinii va mai trebui să adauge ceva bani pentru ca cel puţin să îi vopsească caroseria şi să îi monteze blocuri optice posterioare.

https://youtu.be/Th6ukwxPMSQ

Vezi şi: (foto) Un BMW M4 a fost scos la vânzare în Chişinău cu o reducere de preţ semnificativă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/