(video) Cel mai extrem Bentley din istorie va fi prezentat peste două zile

Compania Bentley intenţionează să prezinte cel mai puternic şi mai extrem model din istoria sa. Automobilul va fi dezvăluit la 6 ianuarie 2017.

Despre acest lucru ne spune un teaser video pe care l-a lansat marca britanică pe reţelele de socializare.

Cel mai probabil, Bentley ne va demonstra peste două zile o maşină sau o versiune mai puternică decât modelul Continental GT Speed, care în prezent este dotat cu un agregat W12 biturbo de 6.0 litri care produce 642 CP.

O astfel de maşină accelerează până la 100 de km/h în 4.1 secunde, iar viteza maximă ajunge la 332 km/h.

Acum în gamă, versiunea Speed a coupeului Continental GT este cea mai puternică şi cea mai rapidă maşină din toată gama. Iar până la producerea acesteia, brandul avea o versiune Supersports care a apărut în 2009 şi un coupe cu 580 de cai – GT3-R – produsă într-un număr limitat. Ultimul poate accelera până la 100 de km/h în 3.8 secunde.

În total au fost asamblate 300 de exemplare Continental GT3-R, fiecare având o culoare albă de bază a caroseriei. Versiunea Supersports nu mai există deja în gamă şi probabil Bentley pregăteşte un urmaş pentru aceasta.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/