(video) CES 2017: Concept fantastic de la Hyundai: Maşină integrată în casă

În cadrul expoziţiei de consumabile electronice CES din Las Vegas, compania Hyundai a arătat conceptul unei case inteligente care are integrată un automobil cu autopilot.

După ideea dezvoltatorilor, interiorul maşinii cu autopilot este parte a locuinţei, iar sistemul multimedia al maşinii este folosit în calitate de unul tradiţional, casnic.

Conceptul a fost pregătit în cadrul proiectului Mobile Vision şi presupune prezenţa unui spaţiu special în casă pentru integrarea automobilului. Cu toate acestea, în cameră rămâne doar habitaclul maşinii, în timp ce restul caroseriei stă afară.

Vezi şi: (video) Hyundai şi-a prezentat la CES 2017 propria viziune asupra viitorului mobilităţii

După instalare şi conectare la casă, maşina poate servi drept generator de energie electrică sau un aparat de climatizare. Iar sistemul multimedia din habitaclu poate fi folosit atât pentru serviciu, cât şi pentru divertisment în condiţii casnice.

La necesitate, proprietarul casei se aşează pe un scaun al maşinii, acesta se poziţionează înapoi în habitaclu, automobilul se desprinde de locuinţă şi porneşte la drum.

Vezi şi: (foto/video) CES 2017: Premieră de la Hyundai – Ioniq Scooter Concept

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/