(video) Chişinău: În doar trei ore inspectorii de patrulare au găsit 16 maşini cu anvelope de vară

Nu ne mai uimesc deloc! Unii şoferi continuă să demonstreze că le este indiferent nu numai de propria viaţă, dar şi de cea a celor din jur. Pe lângă faptul că ştiu să încalce regulile de circulaţie rutieră, iată că se găsesc şi câţiva indivizi care circulă cu anvelope de vară în condiţii de iarnă.

INP anunţă că ieri a efectuat mai multe verificări pe străzile capitalei şi timp de doar trei ore angajaţii săi au reuşit să identifice şi să documenteze 16 conducători auto care se deplasau cu maşini echipate cu anvelope necorespunzătoare.

Din seria de fotografii cu autovehicule trase pe dreapta se poate remarca un automobil cu anvelope cu profil şters şi chiar un troleibuz (de regulă acestea au anvelope all season)!

Inspectoratul Național de Patrulare readuce aminte șoferilor că conform legislației, atunci când carosabilul este acoperit de zăpadă, gheață sau polei, autovehiculele necesită echiparea obligatorie cu anvelope de iarnă. Cei care nu respectă această prevedere sunt sancționați cu cu amenzi care variază între 900-1.500 lei pentru persoane fizice şi 4.500-6.000 de lei pentru persoane juridice.

Vezi neapărat: (video) Atenţie, şoferi! INP anunţă abia peste trei zile că a demarat operaţiunea „Viteza”

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/